Названі найбезпечніші популярні автомобілі в світі

Експерти назвали найбезпечніші популярні автомобілі в світі.

Одним з найбільш безпечних і популярних автомобілів в світі є Honda Civic. Даний транспортний засіб оснащується надійною системою безпеки Honda Sensing.

Також одним з найбезпечніших і в той же час популярних автомобілів експерти назвали Acura ILX. Ця машина має систему гальмування, яка автоматично спрацьовує перед ударом, круїз-контроль, пристосований до екстрених ситуацій, і систему попередження про відхилення транспортного засобу з дороги.

Nissan Maxima має право називатися безпечною машиною завдяки наявності системи безпеки зі звичайним попередженням зіткнення спереду і автоматично спрацьовує аварійні гальма.

Також експерти звернули увагу на Mazda 6. Даний транспортний засіб оснащується системою Smart City Brake, яка виявляє предмети на низькій швидкості перед машиною і застосовує екстрене гальмування.

Volvo S90 може гарантувати безпеку завдяки вбудованій системі виявлення тварин перед транспортним засобом, яка зупиняє машину в разі необхідності.

Також експерти назвали безпечним автомобілем Audi А3. Ця машина має контроль стабільності, камеру заднього виду, контролер тяги, а також механізм з попередженням удару і автоматичним гальмуванням.


Не пропустіть