Розсекретили популярний Renault Duster після оновлення (Фото)

На індійській філії видання Autocar розмістили перші фотографії автомобіля Renault Duster без камуфляжу. Однак на зображеннях машина дещо відрізняється від другого покоління, який продають на авторинку, наприклад в ОАЕ, що має зовсім інший екстер’єр. За фактом, дизайн кросовера практично не змінився.

У нового Renault помітні лише невеликі косметичні зміни, з них оновлена ​​лінія капота, яка стала вище. Як повідомляється, це дозволить зробити машину безпечніше для пішоходів. Також модернізації піддалися бампер і радіаторна решітка. Оптика зовні практично не змінилася, але уточнюється. Що модель буде доступна з лінзованними фарами.

Задня частина нового автомобіля нічим, крім чорної накладки на кришці багажника в районі ліхтарів, не відрізняється від нинішньої генерації Renault Duster. В салоні машини також не варто чекати сильних змін. Основний акцент буде зроблений на більш якісні матеріали обробки, а також розширення функціоналу. Мова йде про медіа-систему, що підтримує додаток Android Auto, а також Apple CarPlay. Оновлена ​​версія кроссовера замість дизельної силової установки на 85 кінських сил наділять модернізованим 110-сильним двигуном, який проходить по еконормам.


Не пропустіть