Нова версія кросовера Volkswagen T-Cross здивує економічністю (Фото)

Німецький автовиробник додав новий дизельний двигун сімейства компактних кросоверів T-Cross.

Нова силова установка доступна у версіях SE, SEL і R-Line, а вартість найдешевшої моделі з двигуном на важкому паливі в Великобританії починається з позначки в 21 240 фунтів стерлінгів.

1.6-літровий TDI розвиває 95 к.с. потужності і 250 Нм крутного моменту і з’єднаний з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або, опціонально, з 7-ступінчастою автоматичною трансмісією DSG. Час розгону до 100 км/год складає 11,9 і 12,5 секунд, відповідно, а витрата палива не перевищує 5,3 літра на 100 км шляху.

«T-Cross – це автомобіль, створений для випробувань і сімейного життя, тому він повинен бути гнучким, практичним і пропонувати безліч варіантів для вирішення практично будь-яких вимог. Додавання варіанту з дизельним двигуном в сімейство T-Cross – це ще один спосіб, за допомогою якого наш новий компактний позашляховик може запропонувати більше гнучкості, вибору і зручності», – наголошується в офіційному анонсі.

Відзначимо, що в Англії ціни на Volkswagen T-Cross починаються від 16 995 фунтів стерлінгів за базову модифікацію S і доходять до 23 555 фунтів стерлінгів для топового R-Line.


Не пропустіть