У занедбаному сараї знайшли унікальне купе Shelby за сто тисяч доларів (Фото)

У США на аукціоні Mecum продали унікальне купе Ford Mustang Shelby GT500 1968, яке останні 40 років простояло в покинутому сараї. Автомобіль відновили, і зараз він знаходиться в хорошому стані.

За скільки продали це класичне американське купе – не повідомляється. Тримається в таємниці навіть ім’я покупця. Але в будь-якому випадку, хто б не купив цю машину, він точно не прогадав. До речі, очікувалося, що за неї заплатять до 125 000 доларів.

У 1968 році було зроблено всього 1 020 екземплярів купе Ford Mustang Shelby GT500. Продане на аукціоні купе з двома дверима забарвлене в чорний колір (Raven Black), колір чорного ворона. Салон оброблений чорною шкірою.

Під капотом розташовується «рідний» 7,0 л двигун 428 HP Police Interceptor потужністю 360 к.с. «Рідну» автоматичну коробку передач замінили на 4-ступінчасту “механіку”. В іншому все оригінальне.

Цей класичний американський маслкар випадково був знайдений в одному закинутому сараї в Техасі кілька років тому. Хто знає, які ще рідкості ховаються в занедбаних американських сараях і гаражах.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть