Названі п’ять корисних звичок водіїв, які спрощують життя

Життя змушує водіїв пристосовуватися до різних ситуацій, а досвід допомагає знаходити нові способи, щоб спростити їх. І досвідчені автомобілісти діляться «ритуалами», що допомагають їм уникати неприємностей.

Вивернути кермо на парковці

Залишаючи машину на парковці можна вивернути кермо на 180 градусів. Це допомагає влітку не давати нагріватися керму у верхній частині. Плюс можна встановити колеса в положення, яке надалі дозволить вам легше виїхати, що дуже корисно при заставленій машинами парковці.

Лимон і лавровий лист

У далекій поїздці вам знадобляться ці два засоби, що призводять вас в норму. Так лавровий лист служить хорошим засобом проти заколисування. Він заспокоює шлунок і нерви. Просто потрібно покласти його під язик.
Лимон або сік лимона – чудовий тонізуючий засіб проти сонливості за кермом. Цей засіб діє набагато краще, ніж кілька чашок кави. Просто покладіть часточку лимона на язик або видавіть трохи соку.

Провітрювання салону

Набагато ефективніше виганяти гаряче повітря влітку з салону автомобіля, якщо влаштувати правильне провітрювання. Відкрийте двері водія повністю, а пасажирськими можна прогнати повітря, просто відкриваючи і прикриваючи її.

Акриловий лист

Ще один засіб від сонця – це акриловий лист від папки. Його можна встановити під лобовим склом в районі козирка перед очима і таким чином позбутися від сліпучих променів.

Лак для нігтів

Виявляється лак для нігтів корисний не тільки для жінок, а приносить величезну користь автомобілістам. Прозорий лак відмінно захистить кузов при легких подряпинах. Досить просто покрити подряпину лаком.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть