Бренд Hummer збираються відродити для виробництва електрокарів

Американський автогігант General Motors має намір зайнятися відродженням культової марки Hummer. За даними зарубіжного видання Bloomberg, під цим брендом виробник має намір збирати електричні автомобілі.

На даний момент в GM обмірковують, які моделі потрібно додати в лінійку електрифікованих паркетників і пікапів. Примітно, що для останніх пропонується застосувати знамените ім’я Hummer. Цілком можливо, що на авторинок можуть вийти і електричні варіації Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban, Yukon іGMC Sierra, про що повідомив президент General Motors Марк Ройс.

У плані розвитку автогіганта зі Сполучених Штатів йдеться про те, що до 2023 року виробник має намір запропонувати двадцять різних електричних машин, які передбачають наявність легковиків і паркетників малого і середнього класів. Потім концерн займеться створенням електричних позашляховиків.

Варто нагадати, що цивільні машини під маркою Hummer не виробляються з 2010 року, при цьому права на бренд як і раніше належать автогігантові General Motors.


Не пропустіть