Неймовірна трансформація Tesla Model 3 в пікап (Відео)

Відеоблогерша з США вирішила переробити свій електрокар Tesla Model 3 в практичний пікап. За підтримкою дівчина звернулася в тюнинг-ательє Rich Rebuilds, які з радістю допомогли їй «прокачати» електромобіль.

Поетапну трансформацію Model 3 можна подивитися на YouTube-каналі Сімони Герц. Любителька пікапів зазначила, що переробити алюмінієвий кузов не становило великих труднощів. Займатися трансформацією сталевого кузова Model S або Model X було б куди складніше. Податливий алюміній дозволив швидко демонтувати дах, багажний відсік і задні стійки. Потім залишалося тільки встановити підготовлений каркас вантажної платформи в кузов.

В результаті вийшов цілком симпатичний пікап під назвою «Тракля» (ім’я утворено від слів Tesla і truck). На даху дівчина додатково розмістила експедиційний багажник із зварених труб, а також поставила три потужних прожектора.

Нагадаємо, що офіційна прем’єра електричного пікапа Tesla очікується тільки через кілька років. У компанії обіцяють, що модель буде коштувати не дорожче 50 000 доларів США. Новинка отримає шість посадочних місць, а запас ходу на одній зарядці складе до 800 кілометрів.


Не пропустіть