Нова версія Volkswagen T-Roc виїхала на тестах (Фото)

Широкий модельний ряд Volkswagen знову поповнився, причому тепер новим кабріолетом. Варто відзначити, що тепер перед нами не просто дводверний седан без даху – це кабріолет-версія компактного кросовера Volkswagen T-Roc. Вперше ми помітили T-Roc Cabrio в жовтні минулого року, і відтоді його бачили на випробуваннях кілька разів. Чому Volkswagen вирішив зробити свій компактний кросовер важчим і менш практичним, для нас залишається загадкою. Проте, великі, багатонаціональні, багатомільярдні компанії не приймають необдумані рішення.

При погляді на T-Roc Cabrio складно побачити конкретні відмінності, тому що їх дуже багато, особливо в задній частині машини. Дах у Cabrio здається помітно коротше, ніж у базової модифікації – звичайне явище у кабріолетів.

Варто відзначити, що німецький концерн не створив чогось нового. Наприклад, Nissan раніше випустив Murano CrossCabriolet. Однак, такі кросовери як і раніше дивують – ми звикли бачити компактний седан з гладкими формами, але без даху. Проте продажі останніх продовжують падати і споживачам все більше стають цікаві SUV.

Офіційна дата дебюту нового Volkswagen T-Roc Cabrio поки не називається, але ми припускаємо, що серійну версію позашляхового кабріолета ми побачимо до кінця 2019 року.


Не пропустіть