Продемонстрували Skoda Fabia 2003 року після 1 млн. км. (Фото)

Прийнято вважати, що тільки автомобілі Toyota здатні на пробіг в 1 000 000 км і вище. Але такі живучі машини роблять не одні японці. І ось вам черговий приклад – Skoda Fabia 2003 року випуску!

З моменту покупки рекордна Фабія працює в таксі в Боснії і Герцеговині – в основному її власник Мирсад Чосич здійснює перевезення по місту Тузла.

За всі 16 років експлуатації дана Шкода регулярно обслуговувалася на фірмовому сервісі, причому серйозного з нею нічого не робили – ТО обмежувалося лише заміною витратних матеріалів. Двигун – повністю оригінальний, атмосферний дизель 1.9 SDI. Варто відзначити, що саме завдяки цьому мотору, а також 1.9 TDI, перше покоління Skoda Fabia має репутацію надійного автомобіля.

Імпортер автомобілів Skoda в Боснії і Герцеговини вирішив нагородити власника Фабії за його дбайливе ставлення до машини. Чосич отримав в подарунок сертифікат на суму 5000 боснійських конвертованих марок (трохи більше 2500 євро) на покупку нової Шкоди (хоча він не збирається міняти свою ластівку), новий одометр (старий лічильник показував нуль після після мільйона кілометрів пробігу), безкоштовне обслуговування протягом одного року і наручний годинник з логотипом Skoda.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть