Volkswagen випустив нові фургони для поліцейських (Фото)

У травні німецька компанія показувала поліцейський фургон Crafter для боротьби з заворушеннями, а тепер автовиробник розробив для спецслужб нові версії на базі фургонів Caddy і Transporter.

Volkswagen Caddy став машиною для перевезення службових собак. Машину обладнали знімним відсіком для чотириногих. Цю знімну секцію обладнали всім необхідним для комфортного перевезення тварин.

У блоці для собак передбачена система контролю температури з кондиціонером. Управління кондиціонером для собак знаходиться у водія. У разі підвищення або пониження температури в відсіку водій отримає повідомлення і може відрегулювати температуру до комфортної, не відволікаючись від управління.

Розробкою поліцейського Caddy займалося британське ательє PressFab Evo. Модель отримала світлодіодну «мигалку» на даху, кольорографічну схему на кузові і сині стробоскопи в радіаторних решітках.

Під капотом поліцейського фургона Crafter встановлений 2,0-літровий дизельний ДВС з 148-сильною віддачею.

Volkswagen ще показав Transporter, який вже розрахований на перевезення затриманих. Ця версія оснащена камерою для взятих під варту із жорсткими сидіннями, гучномовцем, потужною сиреною і ліхтарями в радіаторних решітках.


Не пропустіть