Новий Skoda Kodiaq RS надійшов на службу поліції (Фото)

Найпотужніший позашляховик Skoda на сьогоднішній день надійшов в автопарк поліцейських сил Великобританії.

«Заряджений» Skoda Kodiaq vRS, на деяких ринках відомий під назвою Kodiaq RS, тільки що поступив на службу поліції Великобританії в якості автомобіля для переслідувань. Завдяки його 2,0-літровому дизельному двигуну TDI biturbo, який розвиває 240 к.с., семиступінчастою коробці передач DSG з подвійним зчепленням і стандартною системою повного приводу, він може розвивати швидкість в 100 км/год за 7,0 секунд і розганятися до максимальних 219 км/год.

За словами Skoda, це робить його «ідеальним засобом переслідування для поліції». Очевидно, що Kodiaq vRS отримав деякі зміни, які роблять його придатним для використання поліцією. Крім поліцейського оформлення, оновлення включають світлодіодні проблискові маячки, вбудовані в решітку радіатора, задні двері і номерний знак, а також поліцейську сирену.

Заснований на семимістній версії моделі, автомобіль переслідування Kodiaq vRS був переобладнаний для забезпечення «чудового рівня простору і корисного навантаження». У салоні моделі серед опцій варто відзначити електричні регульовані спортивні сидіння з обробкою алькантарою і функцією пам’яті, 10,25-дюймовий дисплей віртуальної панелі приладів і SmartLink + для з’єднання зі смартфоном. Крім того, в даний час планується включити управління синім світлом і систему зв’язку служб екстреної допомоги через вбудований сенсорний екран на приладовій панелі. Для підвищення комфорту в стандартну комплектацію входить динамічно кероване шасі і рульове управління із змінним зусиллям.

«Висока продуктивність Kodiaq vRS робить його потужним доповненням до лінійки гоночних автомобілів. Він забезпечує потужність, точність і добре помітний для інших водіїв на дорозі», – прокоментував Генрі Вільямс, голова місцевого офісу Skoda.


Не пропустіть