Відома марка бюджетних автомобілів виходить на український ринок (Фото)

Група компаній АІС – офіційний дилер Ravon в Україні оголошує про початок прийому замовлень на автомобілі Ravon.

До покупки будуть доступні вже придбали популярність в Україні моделі R2, R4, а також новинка – Ravon R3, пише Хроніка.інфо з посиланням на avtomir.ua.

Як і раніше, Ravon пропонує одні з найдоступніших в своєму класі цін:
Ravon R2 вартістю від 301 800. *
Ravon R4 вартістю від 304 900 грн. *
Ravon R3 вартістю від 313 400. *

Старт продажів у всіх дилерських центрах АІС запланований на початок липня 2019 року.

Ravon R2 – сучасний, стильний, динамічний, практичний і надійний автомобіль. Ravon R2 втілив в себе кращі технології General Motors, завдяки своїм характеристикам, широкому вибору комплектацій і доступної ціни. Ravon R2 становить серйозну конкуренцію світовим брендам в своєму класі.

Ravon R2 комплектується бензиновим двигуном об’ємом 1,25 літра і потужністю 85 к.с. і 4-x ступінчастою автоматичною коробкою передач Aisin (Японія).


Ravon R2

Автомобіль має всі необхідні опції безпеки і комфорту: повний електропакет, до 4-ти подушок безпеки, ABS, парктроник, обігрів передніх сидінь, обігрів лобового, заднього скла і дзеркал заднього виду, денні ходові вогні, рейлінги на даху і цілий ряд інших. Це дозволить навіть починаючому водієві зручно і безпечно керувати автомобілем навіть в складних ситуаціях. **

Новий Ravon R3 – абсолютно новий автомобіль в модельному ряду Ravon. Він відрізняється підвищеним рівнем безпеки, комфорту і оснащення. Він технологічний і в ньому збережені традиційні переваги попередників – доступність цін і надійність.
Ravon R3

Ravon R3 оснащується бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літра потужністю 106 к.с. Ravon Nexia R3 доступний до покупки з 5-ти ступінчастою механічною коробкою передач і 6-ти ступінчастою АКПП Aisin. Традиційно для Ravon новинка має багату комплектацію, включаючи такі важливі опції безпеки, як системи ABS + ESP, датчики тиску шин, кріплення для дитячих крісел ISOFIX, подушки безпеки та ін.

Ravon R4 – це класичний міський седан, оснащений сучасними системами безпеки і забезпечує комфорт водієві і пасажирам. Широкий вибір комплектацій та доступна ціна робить цей автомобіль ще більш привабливим. Ravon R4 спроектований, як єдиний комплекс систем безпеки. Саме тому в структурі кузова передбачені зони запрограмованої деформації, що захищають пасажирів і основні вузли. Автомобіль оснащений сучасною антиблокувальною системою гальм, що дозволяє зберігати стійкість і підвищує керованість автомобілем. Також в наявності подушки безпеки і спеціальні кріплення для розміщення дитячого крісла Isofix.

Ravon R4 комплектується 16-ти клапанним бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літра потужністю 106 к.с. RAVON R4 також доступний з 5-ти ступінчастою МКП і 6-ти ступінчастою АКПП Aisin.

У салоні R4 з комфортом можна розмістити до п’яти чоловік. Крім того дане авто має один з найбільших багажників в сегменті – 563 літри. У цьому автомобілі все створено для того, щоб зробити будь-яку сімейну подорож приємною і захоплюючою.

Залежно від комплектації пропонуються до покупки авто можуть оснащуватися: системою ABS, бортовим комп’ютером, автомагнітолою з bluetooth, кондиціонером, підігрівом сидінь, підігрівом дзеркал, електросклопідйомниками тощо.


Не пропустіть