BMW і Toyota спільно випустять новий Toyota Land Cruiser

BMW і Toyota співпрацюють уже давно і в рамках співпраці був створений родстер BMW Z4 і спорткар Toyota Supra, які мають загальну платформу.

Сьогодні в Instagram-аккаунт hamad1two3 з’явилася інформація, що наступною спільною моделлю баварської та японської марки стане позашляховик, виконаний в стилістиці BMW, але з позашляховими якостями Land Cruiser.

Джерело посилається на видання MacX, яке вказує, що створити таку машину просять клієнти марок з різних районів світу, але найбільше прохань надійшло з Близького Сходу. Очікується, що це у японських і німецьких концернів вийде випустити габаритний позашляховик, в якому поєднувалися б можливості японського Land Cruiser з розкішшю і технологічністю BMW.

На даний момент найбільш габаритним паркетником німецького бренду є нова флагманська модель під назвою X7, яка демонструє непогані вміння на бездоріжжі, в той же час вона не така надійна, як все той же LX, спроектований маркою Lexus на платформі Toyota Land Cruiser.

У підсумку виходить, що поява нового Land Cruiser, який буде поєднувати в собі найкращі якості іномарок Toyota і BMW, може виявитися набагато більш успішним проектом, ніж можна було б подумати на перший погляд. Подробиці про модель будуть відомі пізніше.


Не пропустіть