Компанія BMW випустила оновлення для трьох своїх моделей (Фото)

Незабаром після офіційного дебюту BMW починає випускати оновлення M Performance до трьох недавно випущених моделей: 3-Series Touring, 8-Series Gran Coupe і кросоверу X1.

Почнемо з універсала 3-Series. Показаний тут BMW M340i отримав пакет зовнішніх оновлень, що складається з шести частин: кришки бічних дзеркал з вуглецевого волокна, доповнені заднім дифузором з того ж матеріалу (при бажанні), такий же задній спойлер, 18-дюймові колеса, більш потужні гальмівні супорти червоного або синього кольору, а також бічні наклейки в нижній частині дверей «M Performance».

Всередині буде більше вуглецевого волокна, а також рульове колесо з алькантарою і червоним центральним маркуванням. Незвичайна ручка перемикання передач відрізняється від стандартного 3-Series Touring наявністю схеми перемикання передач з підсвічуванням.

Що стосується 8-Series Gran Coupe, зміни починаються спереду, де широка радіаторна решітка може бути обрамлена каркасом з вуглецевого волокна, щоб відповідати бічним дзеркалам з глянсовим поліруванням. Колісні диски розміром до 20 дюймів доступні з каталогу M Performance з комплектом чохлів для коліс і 19-дюймовими гальмами з червоними супортами.

В інтер’єрі клієнти можуть вибрати покрите алькантарою рульове колесо, опціонально пропонується з обробкою з вуглецевого волокна. Напис «M Performance» прикрашає килимки, в той час як комплект педалей з нержавіючої сталі, був запозичений у гоночних автомобілів BMW.

Що стосується фейсліфтингу X1, наймолодший кросовер BMW отримує накладки на бічній поріг M Performance, а також карбонові накладки на дзеркала і глянсову чорну обробку для решітки радіатора. Якщо ви хочете віддати перевагу стилю, а не якості їзди, в наявності є великі 20-дюймові чорні матові легкосплавні диски з колісними чохлами.

У салоні рульове колесо марки M Performance з алькантарою і червоною маркуванням. Приділіть більше, і BMW з радістю додасть нові килимки і світлодіодні дверні проектори.


Не пропустіть