Зі старого Volkswagen Transporter зробили унікальний будинок на колесах (Фото)

Німецький фургон Volkswagen Transporter відомий у всьому світі як майже ідеальна платформа для створення фантастичного автомобіля для кемпінгу. Але всы раніше побачені проекти на базі цього автомобіля не схожі на те, що зробили ці хлопці. Вони зробили з автомобіля автодім.

Було вирішено прибрати з-під капота цього фургона VW Transporter двигун – так що тепер це просто автофургон. Власник навіть вирішив зробити його портативним, встановивши зчіпний пристрій в передній частині транспортного засобу, таким чином, колишню машину може протягнути куди завгодно. Зовні цей трейлер виглядає як досить стандартний Transporter покоління T4.

Парні колеса тепер знаходяться в центрі фургона, на збільшену колісну арку встановлений великий обтічник. Плавний дизайн дійсно підкреслює практичність цього покоління фургонів.

Відкриття капота розкриває перший з багатьох секретів цього «автомобіля» VW. Двигун пропав, і тепер на його місці знаходиться установка для гриля. Як тільки власник досягає свого місця призначення, є повноцінна можливість приготувати гамбургери і хот-доги на вечерю.

Увійшовши всередину через передні двері фургона, потрапляєш в салон, який був максимально збільшений під житловий простір. Там є велика зона відпочинку навколо столу, зона для приготування їжі, газовий пальник, раковина і холодильник. Там, де зазвичай знаходиться приладова панель, розташовується диван. Задні двері як і раніше відкриваються, але єдина їхня реальна функція – забезпечення вентиляції.


Не пропустіть