В Україну повертається бюджетний бренд з трьома моделями (Фото)

Автомобілі Ravon знову будуть продаватися на українському ринку з липня цього року. Доступні будуть три моделі: Ravon R2, Ravon R3 і Ravon R4.

Автомобілі створені за образом Chevrolet і використовують застарілі технології американського автопрому, а збірка їх налагоджена на заводі в Узбекистані. Перевага автомобілів в доступній ціні, наявності автоматичної коробки передач в комплектаціях.

Ravon R2

Компактний хетчбек придбав на нашому ринку хорошу репутацію. Маючи цінник в 301 800 грн, він оснащується бензиновим двигуном 1,25-літра потужністю 85 к.с. і чотириступінчастою автоматичною коробкою передач Aisin. В оснащенні вже присутній електропакет, 4 подушки безпеки, парктроник, підігріви, рейлінги на даху, денні ходові вогні та інше.

Ravon R3

Новинка модельного ряду, до цього не продавалася в Україні. З цінником в 304 900 грн, машинка оснащена 1,5-літровим двигуном потужністю 106 к.с. і механічною коробкою передач. У більш дорогих версіях буде присутній «автомат». У комплектації, крім базового обладнання, як на R2 присутні датчики тиску шин.

Ravon R4

Міський седан оснащується 1,5-літровим 16-клапанним мотором з віддачею 106 к.с. в парі з п’ятиступінчастою «механічної» коробкою передач або 6-ступінчастим “автоматом”. За ціною в 313 400 він пропонує досить приємних дрібниць в комплектації, включаючи бортовий комп’ютер, автомагнітолу з bluetooth і кондиціонер.

Нагадаємо, що Ravon пішов з ринку України порівняно недавно через конфліктів влади Узбекистану з підприємством в Асаке. Президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв був незадоволений тим, що цей завод не приносить користь економіці країни, хоча на нього дуже розраховують. Особливій критиці піддалася практика поставки обладнання з Південної Кореї. Йшлося про закриття заводу, через відсутність користі державі. Але конфлікти були вирішені.


Не пропустіть