У закинутому гаражі знайшли Ford Model T, якому більше 100 років (Фото)

Як же швидко летить час. Здавалося б, не так давно, Генрі Форд створив свій перший серійний автомобіль, який випускався на конвеєрі більше 100 років тому і ось один з покинутих примірників перед нами.

Автомобіль не використовувався з 1933 року, тобто простояв 86 без руху. Серйозний термін, з урахуванням того, що сучасні автомобілі значно швидше відправляються на повну переробку, а цей навіть візуально схожий на один перших автомобілів.

Згідно з цими даними, двигун зібрали 6 серпня 1914 року. Перша цифра не читається, і на ній відображена дата, коли відлитий сам блок. Можливо це 4 або 14, і виходить що блок могли відлити за пару днів до того, як зібрали двигун і поставили серійний номер.

Машина знаходиться в повністю оригінальному стані, так як всі кому автомобіль потрапляв в руки, ставили її в гараж до кращих часів, а потім просто перепродували.

Як видно з фотографій машину ніколи не чистили і не мили, тому на ній багато пилу і бруду. Залишилося зробити хімчистку і просто накачати колеса.

Тепер черговий власник виставляє на продаж цю реліквію від Форд всього лише за 25.000 доларів. Проблем вистачає, можна навіть сказати що з машиною комплектом йдуть неполадки з технічним станом.


Не пропустіть