Знаменитий Mercedes-Benz 1987 року отримав шикарний тюнінг (Фото)

На фотографіях найяскравіший приклад тюнінгу 1980-х років, який почав свій шлях як Mercedes-Benz 560 SEC 1987 років випуску – вершина німецького інженерного мистецтва свого часу, але комусь цього було мало. В спекотному Майамі, штат Флорида, компанія Autosalon 2000 з великим ентузіазмом прийняла розкішне купе в роботу …

Зовнішні зміни склали широкофюзеляжний комплект для кузова з металу (ніякого пластику, тільки хардкор!), 16 дюймові хромовані диски і біле забарвлення практично всіх деталей, включаючи решітку радіатора. Хоч під капотом і залишився стандартний 5,6-літровий V8, на кришку багажника приліпили шильдик 1000 SEL – мабуть головним завданням замовника були “понти”.

У салоні інша приладова панель з унікальним синім шрифтом на білому фоні, біла тема продовжується в сидіннях, дверних картах і кермі – все обтягнуте білою шкірою. Дерев’яні вставки виглядають цілком доречно і не гордовито, а синя замшева смуга на верхній частині панелі допомагає боротися з відблисками від яскравого американського сонця на лобовому склі. Салон виглядає благородно і розкішно, дещо вибивається із загальної картини тільки сучасний пристрій аудіосистеми.

На одометрі всього 16 300 миль (трохи більше 26 000 кілометрів), стан дуже хороший! Аукціонний будинок RM Sotheby’s оцінює 1000 SEL в 60 – 70 тисяч доларів – покупець явно знайдеться!


Не пропустіть