BMW зніме з виробництва знамениті електрокари BMW i3 і i8 (Фото)

Баварська марка робить ставку на серійну версію гібридного BMW Vision M Next Concept. Ну а нинішні гібридні моделі i3 і i8 не отримають своїх наступників.

Дехто каже, що гібридні автомобілі BMW i3 і i8 є сучасним представниками свого класу. Але справедливості заради треба відзначити, що обидві моделі застаріли і за логікою, вони повинні бути оновлені дуже скоро.

У BMW, здавалося, була відповідь на це питання кілька тижнів тому, коли був представлений гібридний Vision M Next Concept – показ проходив в Мюнхені, Німеччина. Трохи футуристичний зовнішній вигляд концепту, який характерний для моделі i8.

«У нас немає прямого наступника ні для моделі i3, ні для i8», – сказав Фреліх в інтерв’ю австралійському виданню CarSales.com.

За словами директора з розвитку компанії BMW Клауса Фреліха, концепт Vision M Next не стане наступником серійного купе i8. Фактично, i3 і i8 взагалі не отримають наступників.

Що стосується концепції Vision M Next, Фрйліх підтвердив, що вона надійде у виробництво протягом трьох років. Більш того, він буде позиціонуватися як гібридний спортивний автомобіль, який за характером буде схожий на моделі BMW M. Проте, він не виключив можливості появи електромобіля М, але це не відбудеться в найближчому майбутньому.


Не пропустіть