Представлений найдорожчий Toyota Land Cruiser в історії (Відео)

Австралійські тюнери All 4 Adventure представили свій новий проект – серйозно доопрацьований Toyota Land Cruiser 79. Це найдорожчий Крузак всіх часів.

На унікальний позашляховик Тойота, названий Back in Black, витратили в цілому 400 тис. доларів. Автомобіль підготували до подорожей по екстремальному бездоріжжю.

Старий Toyota Land Cruiser подовжили, а в задній частині кузова з’явився багажник для намету і різного роду спорядження (на кшталт ланцюгів на колеса або потужних ліхтариків).

Тюнінг Toyota Land Cruiser включає діодні фари, датчики світла і дощу, підніжки з електроприводом. Встановлено захист днища і лебідка.

Ходова Тойота Ленд Крузер 79 серйозно доопрацьована. З’явилися амортизатори EFS і посилені пружини. Звертають на себе увагу і позашляхові шини Baja MTZ P3. Під капотом ховається 300-сильний турбодизель з моментом в 950 Нм.

Поки Toyota Land Cruiser 79 Back in Black залишається в єдиному екземплярі, але під замовлення в All 4 Adventure можуть створити ще кілька таких авто. Детальніше про машину – в відео з Youtube-каналу Nurislam Sharipbayev.

Джерело topgir.com.ua

Не пропустіть