У Польщі опублікували попередження українським водіям

У Польщі на українській мові видано посібник «Головні правила дорожнього руху в Польщі». Тепер українські водії будуть знати, які штрафи їм загрожують, якщо вони порушать ПДР на польських трасах.

Тираж цього помічника становить 5 тисяч примірників. Воно видано за рахунок коштів, наданих польським Національним Центром Безпеки Дорожнього Руху.

У посібнику міститься практично вся інформація для водіїв, які їздять по польських дорогах. Наприклад, там вказуються штрафи, які доведеться заплатити водіям, якщо вони в Польщі перевищили швидкість. Так, якщо швидкість перевищена на 10 км/год від дозволеної, то штраф становитиме до 50 злотих. Якщо водій перевищив швидкість на 51 км/год і вище від дозволеної, то йому доведеться заплатити від 400 до 500 злотих штрафу.

Взагалі, це дуже корисний посібник .. У ньому є, наприклад, інформація про те, що повинен і не повинен робити водій, якщо його зупинили поліцейські.

Без сумніву, посібник «Головні правила дорожнього руху в Польщі» стане бестселером серед українських водіїв. Шкода тільки, що воно видано тиражем всього в 5 тис. примірників. Думаємо, що це дуже мало.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть