Новий кросовер Kia Seltos вже став бестселером (Фото)

Незважаючи на те, що попередні продажі нового компактного кросовера компанії Kia під назвою Seltos почалися тільки в кінці червня, вже за перший тиждень дилери марки в Південній Кореї зібрали понад три тисячі передплачених замовлень на новинку. Більш того, попит на «Селтос» продовжує рости від тижня до тижня, повідомляють місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, що офіційна презентація Kia Seltos відбулася 20 червня. Корейська версія цієї моделі виявилася трохи крупніше, ніж Індійська, збільшившись в довжину на 60 мм і перебував в колісній базі 20 мм.

У моторну лінійку кросовера для Південної Кореї увійшли 1,6-літровий турбований мотор T-GDI на 177 кінських сил, а також «дизель» на 136 «конячок». Пару агрегатів становить 7-діапазонний «робот» і система повного приводу, якої немає у індійського Seltos ні в одній з комплектацій.

Вартість кросовера в Кореї стартує з позначки в 19 мільйонів 300 тисяч вон або 1 мільйон 32 тисячі рублів за поточним курсом.

Нагадаємо, що Kia планує вивести цю модель і на російський авторинок. Відбудеться це після того, як автомобіль почнуть продавати в США.


Не пропустіть