Чим здивував санітарний автомобіль Богдан на навчаннях в Німеччині (Фото)

Санітарний автомобіль «Богдан 2251» ЗСУ України відзначився ефектним маскуванням під час багатонаціональних навчань в Німеччині. Ротний тактична група 93 бригади «Холодний Яр» Збройних сил України бере участь в навчаннях в Багатонаціональному міжвідомчому центрі підтримки боєздатності 7-ї армії Сухопутних військ Збройних Сил СЩА в Європі. Навчання проходять на базі в окрузі Хоенфельс (Німеччина).

Як видно з фотографій, передню частину автомобіля, зокрема капот і захисну решітку радіатора прикрашають спеціальні настили з трав’яного покриву. Що й казати, досвіду в маскування бійцям 93 бригади «Холодний Яр» не позичати, так як вони блискуче проявили себе під час різних операцій в районі ООС на сході країни.

Під час маневрів українські підрозділи відпрацьовують серію тактичний завдань і дій для поліпшення взаємодії багатофункціонального батальйону, до складу якого входить і українська механізована рота.

Нагадаємо, що минулого тижня «Автоскладальний завод №2 АТ АК «Богдан Моторс» достроково завершив виконання держоборонзамовлення на цей рік з виробництва санітарних автомобілів« Богдан 2251». На півтора місяця раніше від запланованого представникам замовника передано остання в цьому році партія «Богдан 2251».

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть