У Мережі показали безсмертний позашляховик для армії (Відео)

Голландська компанія Defenture створила армійський позашляховик GRF 5.12 Air Transportable Tactical Vehicle (ATTV), який володіє чудовими позашляховими якостями. На що здатна ця новинка – показано у відео.

Міністерство оборони Нідерландів називає цей позашляховик Defenture VECTOR. Він призначений для використання в армійських операціях і в спеціальних військових операціях. Цей автомобіль можна перевозити на вертольотах. У нього є чотири версії – пікап, вантажний фургон, дозорно-розвідувальний автомобіль, «санітарка».

Довжина Defenture VECTOR становить 4,95 м, ширина без дзеркал – 1,8 м, висота – 1,84 м, а колісна база – 3,1 м. Під капотом розташовується двигун Steyer 3.2l Turbo Diesel потужністю 217 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Запас ходу на одному паливному баку – 800 км.

Є незалежна підвіска всіх коліс, при цьому кожне колесо – кероване. Позашляховик отримав різноманітні технології, які допоможуть екіпажу в бойовій обстановці. Передбачається турель для великокаліберного кулемета.

Голландський спецназ повинен отримати 50 таких позашляховиків. Один з них зараз проходить випробування в Африці.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть