Українським спецпризначенцям підготували нові автомобілі (Фото)

Нові технології можуть послужити на благо вітчизни. На спеціалізованій виставці «Технології захисту 2019» виробники показали цікаву техніку для захисників правопорядку.

Як передає Автоцентр, зокрема були представлені три автомобілі, два з яких – під назвою «Захоплення», призначені для груп швидкого реагування поліції особливого призначення. Один з них отримав в основу Ford Transit, який ретельно оснастили захисними елементами, включаючи решітки на вікнах.

По периметру кузова встановлені камери спостереження, а на кормі – пластиковий багажник для спецзасобів, виконаний в стилі основного кузова автомобіля. Все це зроблено для ефективного придушення масових заворушень.

Спеціальний Ford Transit має довжину 6,94 м, повна маса 3500 кг і оснащений 2,0-літровим турбодизелем. Машина може перевозити до 10 поліцейських, включаючи водія.

Ще один представник сімейства «Захоплення» побудований на базі фургона Volkswagen Crafter останнього покоління. Тут решітки є тільки на вікнах передніх дверей, є сталевий захист і перед решіткою радіатора. Автомобіль має довжину 5,53 м і повну масу 3500 кг, і призначений для перевезення 9 поліцейських, включаючи водія.

Третій представник створений на основі фургона Renault Traffic – і призначений для кінологів і загону з собаками. У його вантажному відсіку розміщені клітини для перевезення шести поліцейських собак. Довжина машини – 5,39 м. Повна маса – 2950 кг. Двигун – дизельний, 1,6-літровий.


Не пропустіть