Миколаївський бронетанковий завод передав військовим партію БРДМ 2л1

Передані БРДМ 2л1 – це перша партія техніки, яка пройшла капітальний ремонт і поліпшення характеристик на Миколаївському бронетанковому заводі в рамках державного оборонного замовлення на 2020 рік, повідомляється на сайті Укроборонопром.

В ході капітального ремонту, спираючись на бойовий досвід українських військових, фахівці підприємства поліпшили характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, БРДМ 2л1 містить новітні засоби навігації і зв’язку, тепловізійну систему нічного управління. Змінено розташування особового складу і покращено ергономіку машини за рахунок бічних люків з посиленим бронюванням, що прискорює десантування екіпажу і спрощує експлуатацію техніки.

«У січні 2019 року на підприємстві змінився директор, у спадок якому дісталася багатомільйонна кредиторська заборгованість за простроченими контрактами. За рік Юрію Кравченку вдалося відновити роботи за контрактами, виконати їх і побудувати довірчі відносини з замовником.

За підсумками 2019 року підприємство вдвічі збільшило обсяги ремонтів в порівнянні з 2018 роком. Сьогодні простроченої кредиторської заборгованості перед МО у Миколаївського бронетанкового заводу – немає. Підприємство знову має можливість брати участь у державних тендерах, повернуло репутацію надійного партнера для Міноборони і вже отримало перші замовлення в рамках нинішнього ДОЗ”, – розповів Ігор Фоменко, заступник Генерального директора «Укроборонпрому» по бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть