Продемонстрували новітні бронемашини Peacekeeper

У мережу потрапила добірка фотографій, зроблених на початку 2016-го року під час експлуатації військовослужбовцями сінгапурського піхотного полку колісної бронемашини з посиленим мінним захистом Peacekeeper PRV, яка почала надходити на озброєння армії Сінгапуру, передає Military Informant.

Бронеавтомобіль Peacekeeper PRV (Protected Response Vehicle) розроблений спільно армією і оборонним науково-технічним агентством (DSTA – Defence Science and Technology Agency) для підтримки збройних сил Сінгапуру у проведенні операцій щодо забезпечення безпеки в ключових цивільних і військових об’єктах.

Він замінить парк бронеавтомобілів V200, які перебувають на озброєнні з 1970 року. V200 залишаться в строю до тих пір, поки вони не будуть поступово замінені до 2016 року.

«Peacekeeper» оснащений бойовим модулем дистанційного керування, на який може монтуватиметься 40-мм автоматичний гранатомет, 12,7-мм або 7,62-мм кулемет.

Як ми писали раніше, Державний концерн «Укроборонпром» обіцяє в 2020 році максимально відповідати стандартам Організації Північноатлантичного договору (НАТО) і продовжити розробки сучасної техніки, для чого буде залучати зарубіжних партнерів.

Як повідомляла Politeka, 25 грудня стало відомо, що «Укроборонпром» спільно з польським підприємством планує розробити два типи самохідних гармат на базі української бронетехніки.


Не пропустіть