У Львові презентували бронеавтомобілі КрАЗ (Фото)

Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку озброєння і військової техніки Сухопутних військ» проводилася у Львові вже в дев’ятий раз, на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. В рамках конференції вітчизняний виробник – Кременчуцький автозавод, представив учасникам заходу свої перспективні розробки – військову броньовану техніку КрАЗ, пише autocentre.ua.

Крім ПАТ «АвтоКрАЗ» в роботі конференції взяли участь понад 200 представників оборонно-промислового комплексу, провідних науково-дослідних установ, навчальних закладів та волонтерських організацій. До роботи на конференції привернули також професорів і вчених відповідного профілю з Чехії та Польщі.

Протягом двох днів присутні обговорювали результати наукових досліджень з питань озброєння і військової техніки Сухопутних військ, обмінювалися досвідом наукової і науково-технічної діяльності. Представник «КрАЗу» виступив з доповіддю та презентацією про результати випробувань броньованих автомобілів КрАЗ, які зараз вже виконують поставлені військовими завдання в зоні АТО – КрАЗ- «Спартан», КрАЗ- «Кугуар», КрАЗ- «Раптор», КрАЗ- «Шрек» і КрАЗ- «Фіона».

Питання, що надійшли після доповіді фахівця КрАЗу, довели, що тема вітчизняного бронювання важлива і актуальна, що досвід, який КрАЗ отримав при створенні лінійки броньованої техніки, цікавий іншим вітчизняним та зарубіжним підприємствам, військовослужбовцям – практикам. Одночасно з обговоренням теоретичних питань проходила виставка новинок оборонно-промислового комплексу. КрАЗи помітно виділялися серед окремих екземплярів озброєння, які тільки проходять різні етапи випробувань.


Не пропустіть