У Херсоні почнуть випускати корпуси для українських БТР (Фото)

ТОВ “НВП “Херсонський машинобудівний завод”, що виробляє сільськогосподарську техніку, планує освоїти на своїх виробничих потужностях випуск корпусів бронетранспортерів для вітчизняної оборонної промисловості. Про це повідомив заступник директора Херсонського машинобудівного заводу по новій техніці Сергій Халімулін.

За його словами, перший корпус бронетранспортера підприємство планує виготовити вже до кінця поточного року.

Раніше повідомлялося, що Херсонський машинобудівний завод по замовленню Укроборонпрому освоїв серійний випуск опорної плити під міномет.

Херсонський машинобудівний завод був створений на базі переданих йому в 2007 році основних фондів ВАТ “Херсонські комбайни”.

За 2,5 роки в Україні різко збільшені виробничі потужності для випуску БТР українського виробництва. Крім Харкова, виробництво бронекорпусів освоїли на Київському бронетанковому заводі, що дозволило створити повністю замкнутий цикл виробництва БТР-3. Випуск БТР-4 освоїли ще й у Житомирі, на додаток до потужностей харківського заводу.

Поява виробництва бронекорпусів ще й в Херсоні дозволить ввести в дію ще один завод по повномасштабному випуску БТР в одній з південних областей України.

http://www.autoconsulting.com.ua/


Не пропустіть