“АвтоКрАЗ” розширив лінійку військової спецтехніки (Фото)

ПАТ “АвтоКрАЗ” розробив 5-кубову автоцистерну КрАЗ-5233ВЕ для питної води, пише auto.tsn.ua.

Спецмашина з 5-кубовою цистерною призначена для транспортування і короткочасного зберігання питної води в польових умовах, повідомляє прес-служба заводу “АвтоКрАЗ”.

Повнопривідний автомобіль КрАЗ-5233 в якості бази під установку цього спецобладнання обраний не випадково. Це одна з кращих моделей по прохідності: спецмашині не важко виконати доставку питної води в будь-яку точку призначення або-яких дорожніх і екстремальних умовах, які не рідкість у військових частинах і на передовій. Високу прохідність автомобілю забезпечує широкопрофільна шина з системою централізованої підкачки, потужний 330-сильний двигун і міцна рама, в конструкції якої застосовані лонжерони з гарячекатаних швелером.

Термоізольована цистерна, змонтована на кразовскому шасі, складається з двох секцій, має вакуумну систему заповнення з електричним контролем, час заповнення однієї секції становить 20-26 хв. Внутрішня обшивка ємності виконана з нержавіючої корозійностійкої сталі.

Підприємством врахований досвід застосування такої техніки в зоні АТО, в тому числі використання базового шасі з компонуванням “кабіна за двигуном”, що дозволить зберегти життя особового складу при непередбаченому наїзді на вибухові предмети.

385945879


Не пропустіть