Санітарний Богдан-2251 успішно пройшов випробування в зоні АТО (Фото)

Санітарний Богдан-2251 успішно пройшов випробування в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Про це йдеться в звіті представниками Збройних сил України та Міністерства оборони України, яке було направлено заступнику Міністра оборони України, пише autoconsulting.com.ua.

Військові медики оцінювали автомобіль як на предмет технічних характеристик, так і на відповідність і зручність санітарного відділення. У звіті, зокрема, зазначено, що Богдан 2251 випробовувався дорогами загального користування на швидкостях близьких до максимальних, а також експлуатувався безпосередньо в районі проведення АТО по розбитим грунтових дорогах в умовах сезонного бездоріжжя.

«За період експлуатації виходу з ладу, поломок і відмов не було. За показниками максимальної швидкості, прохідності санітарний автомобіль Богдан 2251 дозволяє виконувати завдання за призначенням по всіх видах доріг і в умовах сезонного бездоріжжя», – йдеться в звіті. Крім того, у висновках щодо санітарного відділення кажуть, що воно відповідає вимогам, що пред’являються для евакуації поранених і хворих.

bogdan_2251_09


Не пропустіть