Бронеавтомобіль КрАЗ-Hulk: тест-драйв по заметах (Відео)

Рясні снігопади стали відмінним приводом для проведення випробувань на прохідність новітнього бронеавтомобіля КрАЗ-Hulk, пише autocentre.ua.

Чергові ходові випробування новітнього бронеавтомобіля КрАЗ-Hulk пройшли спонтанно, на території підприємства ПАТ «АвтоКрАЗ» в Кременчуці. Рясні снігопади і постійне розчищення внутрішньозаводських майданчиків створили справжні снігові гірки. Прекрасний привід для перевірки ходових якостей нового всюдихода.

За кермо запросили досвідченого заводського випробувача. Розгін і бронеавтомобіль КрАЗ-Hulk хвацько штурмує гребінь снігової гори. Машина ны на секунду не застрягла, подолавши перешкоду на відмінно.

Нагадаємо, що бронеавтомобіль КрАЗ-Hulk вперше показали широкій громадськості на виставці «Зброя та безпека 2016», що пройшла восени в Києві. Відмінна риса цієї машини, створеної на шасі всюдихода КрАЗ-5233 (4х4) є несучий бронекорпус. Відсутність традиційної рами та інші новації дозволили полегшити машину на 2 тонни.

При цьому бронеавтомобіль відноситься до класу MRAP і має посилений протимінний захист завдяки V-подібному днищу. Все це дозволяє витримати підрив в еквіваленті 6 кг тротилу. КрАЗ-Hulk перевозить до 10 чоловік десанту на спеціальних кріслах, які кріпляться до стінок і захищає при підриві. Клас балістичного захисту – STANAG 4569 рівень 2. Машина може оснащуватися різним озброєнням, зокрема 12,7-мм кулеметом.


Не пропустіть