“Укроборонпром” розширить лінійку безпілотних бронемашин

Фахівці Державного концерну “Укроборонпром” розробляють нові моделі безпілотної військової техніки на базі мінібронетранспортера “Фантом”. Про це заявив заступник Генерального Директора з авіабудування та виробництва Володимир Коробов.

“Військова техніка 21 сторіччя має повністю нівелювати людський фактор участі у розв’язанні конфліктів. Використання безпілотної техніки має стати пріоритетом збройних сил. Саме тому ми розробляємо таку техніку в Україні та налагоджуємо її виробництво” – повідомив Володимир Коробов.

Він додав, що розроблений та вже представлений на міжнародних виставках “Фантом” вдало проходить випробування, а Концерн готов розпочати його серійне виробництво для української армії у разі відповідного замовлення.

Нагадаємо, що безпілотний “Фантом” став однією з головних новинок не лише “Укроборонпрому”, а й всієї міжнародної оборонної виставки IDEX-2017, що тривала з 19 по 23 лютого в м. Абу-Дабі (ОАЕ). Він посів 2 місце в рейтингу Defence Blog як найбільш цікава бойова машина виставки.


Не пропустіть