«М’ясорубка на колесах»: для солдатів в АТО готують унікальний бойовий автомобіль (Фото)

В українських солдатів, які сьогодні воюють на передовій в АТО, з’явиться новий спецавтомобіль, який вже охрестили «м’ясорубкою на колесах». Це буде дистанційно-керована турель на базі Ford.

Над машиною зараз працює відомий механік, якого називають «добрим духом металу», оскільки він здатний будь-яке залізо перетворити в пристрої, які рятують життя військовим.

Механік вже наварив на машині броньовану будку під кулемет, зараз же черга дійшла до самої станини. Коли робота буде повністю завершена, Ford перетвориться в смертоносну м’ясорубку для бойовиків і стане кришити їх з не меншим успіхом, ніж кухонний агрегат.

«Эту станину будет разобрано, перебрано по деталькам, покрашено и собрано снова, потом что-то там куда-то доварится, прикрутиться, припаяется, подключится, отнесется и, в конце концов, все это двинется в войска. Потом батальйонная рация рявкнет «Огонь!», и начнется боевое применение изделия. Описания на абзац, а тяжелого труда, требующего знаний умений, пота, мата, кофе и сил – недели, дни и часы», – кажуть волонтери.

Вони додають, що покупка витратних матеріалів для виготовлення таких агрегатів була б неможлива без допомоги небайдужих громадян.


Не пропустіть