Справжній армійський позашляховик вперше почнуть продавати цивільним (Фото)

Terradyne Armored Vehicles – відома канадська компанія-виробник броньованої техніки, яка зазвичай використовується в поліції і збройних силах. Спочатку існувало дві стандартних комплектації: легка бойова машина і універсал підвищеної місткості. Сьогодні ж ми з вами подивимося на особливу комплектацію.

Даний автомобіль призначений для служб швидкого реагування, він оснащений п’ятьма сидіннями, вікнами і повним комплектом військової броні. Найцікавіша деталь полягає в тому, що цю машину продаватимуть цивільним особам. Навіщо? Гадки не маю!

Ймовірно, людям набридло купувати собі броньовані лімузини, і вони вирішили пересісти на щось значно агресивніше і масивне. Автомобіль побудований на базі пікапа Ford F-550. Gurkha RPV Civilian Edition оснащений 150-літровим паливним баком і має вагу в 6.123 кг. Значні числа.

Завдяки 300-сильному двигуну V8 об’ємом 6.7 літра і крутним моментом майже в 900 Нм, автомобіль граючи розвиває свою максимальну швидкість, яка складає 110 км/год. Малувато? Не забувайте, що тачка важить більше шести тонн і їздить на позашляхових колесах.

Що стосується захисту, то, крім агресивного виду, відлякує 90% недоброзичливців, броня автомобіля здатна витримати пряме влучення з кулемета калібру 7.62. Сталеві плити підвищеної міцності захистять вас від будь-яких негараздів.

Прийшов час поговорити про ціну. Всі ми знаємо, що військова техніка обходиться державі в кругленьку суму, тому, ймовірно, ви очікуєте захмарною вартості. Однак, цивільний військовий автомобіль обійдеться всього лише в $278.000. Звичайно, це величезна купа грошей, але цей шеститонний малюк точно того варто. На власну безпеку ніяких грошей не шкода!

http://proavto.su/


Не пропустіть