Після довгої перерви армія почала отримувати нові КрАЗи (Фото)

В 2016-2017 рр змінилася доктрина постачання ЗСУ автомобільною технікою. Замість КрАЗів, які активно закуповували в 2014 році, в армію пішли МАЗи. Але судячи з усього, генерали переглянули своє рішення і новенькі КрАЗи після довгої перерви знову пішли до війська, пише autoconsulting.com.ua.

Партію КрАЗ-5233НЕ 2017 року випуску отримала Криворізька бригада артилеристів. Новенькі машини тут давно не бачили і для їх експлуатації були відібрані кращі водії.

Ось, що розповів про перші враження про КрАЗах водій сержант Володимир Іватін:

«Я вже встиг проїхатися на новій машині. Враження позитивні. Це гарна машина. Вона надійна. В мене 25 років водійського стажу. За цей час довелося керувати різними автомобілями, зокрема: Кразами, Камазами та легковими авто. В армії я також водив Крази, а це вже отримав досвід водіння Кразу нового зразка. Я радий, що до нашої бригади поступає новітня техніка».

Криворізька бригада також очікує надходження і ще партії нових КрАЗ-тягачів для перевезення важкогабаритної техніки. Як повідомив заступник командира бригади з озброєння підполковник Сергій Коваленко, нові автомобілі будуть експлуатуватися як в умовах полігону, так і бойових дій.


Не пропустіть