У Міноборони заявили про призупинення виробництва санітарних автомобілів “Богдан”

У оборонному відомстві повідомили, що сформують три робочі групи з метою відпрацювання пропозицій щодо усунення виявлених недоліків і вдосконалення санітарних авто.

Міністерство оборони повідомило, що призупиняє замовлення на виробництво санітарних автомобілів “Богдан 2251”, щоб усунути недоліки технічної, експлуатаційної та медичної частин. Про це йдеться в повідомленні відомства.

Зазначається, що йдеться про усунення несправності паливної системи, ходової частини та медичного кунгу.

У оборонному відомстві також повідомили, що ухвалили рішення сформувати три робочі групи із залученням представників усіх зацікавлених сторін з метою відпрацювання пропозицій щодо усунення виявлених недоліків.

“Кінцевим результатом спільної роботи представників волонтерських та громадських організацій, посадових осіб Міністерства оборони України буде забезпечення медичної служби Збройних Сил України надійним та високоякісним санітарним автомобілем класу “А”, – додали в міністерстві.

Раніше в Раді волонтерів при Міноборони заявили, що 25 з 50 автомобілів “Богдан-2251”, доставлених на фронт, довелося ремонтувати або повертати на завод.


Не пропустіть