У США за безцінь продають старі армійські «Хаммери» (Фото)

У США на державному аукціоні продають 1 200 старих армійських позашляховиків Hummer. Легендарний позашляховик можна купити за ціною від 1 000 до 10 000 доларів.

Більшість виставлених Пентагоном на продаж «Хаммерів» були зроблені в 1990-х роках. Деякі з них знаходяться в дуже пристойному стані, а їх пробіг не перевищує 30 000 км. Чому ж американські військові вирішили від них позбутися? Просто вони закуповують нову техніку, тому потрібно стару прибрати з гаражів.

Звичайно, бажаючих задешево купити класний позашляховик багато. На даний момент американці вже придбали на цьому аукціоні 1 100 старих армійських позашляховиків «Хаммер». Залишилося всього близько 100 одиниць. Впевнені, що в найближчі дні їх теж розкуплять.

Це вже не перший раз, коли Пентагон продає військову техніку. Американські патріоти і колекціонери з радістю купують армійські позашляховики, пікапи і машини спеціального призначення. Тим більше, що армійський Hummer H1 в хорошому стані коштує від 70 000 доларів, а на державному аукціоні його можна купити в рази дешевше.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть