Українська армія отримала унікальний японський пікап

У Києві помітили пікап Honda Ridgeline, який, якщо судити за номерами, належить українській армії. Цей автомобіль почали випускати в 2005 році.

Унікальність Honda Ridgeline полягає в тому, що це був перший в світі середньорозмірний пікап без рами і з незалежною підвіскою всіх коліс. Після нього автовиробники випустили відразу кілька подібних середньорозмірних пікапів. Загалом, він став свого роду законодавцем моди в своєму сегменті.

У 2016 році відбулася офіційна прем’єра другого покоління цієї моделі. Його побудували на базі Honda Pilot. Він помітно збільшився в розмірах у порівнянні з моделлю першого покоління. Під капотом у нього розташовувався 3,5 л двигун V6 потужністю 247 кінських сил, який працював в парі з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Яким чином пікап Ridgeline потрапив в українську армію – нам не відомо. Потрібно відзначити, що в ЗСУ зараз багато самих різних автомобілів. Є серед них і такі, які були конфісковані у їх власників (з різних причин). Можливо, цей Ridgeline якраз з таких машин. Або, може бути, його українським військовим передали волонтери.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть