Поліцейським підготували машину для боротьби з масовими заворушеннями (Фото)

Volkswagen представив нову спеціальну модель Police Support Unit (PSU) на базі фургона Crafter. Автомобіль створений спеціально для служби в британській поліції.

Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles представив свій новий проект, в основу якого ліг фургон Volkswagen Crafter. Автомобіль підготували для британської поліції.

Машина отримала вітрове скло з матеріалу Kasiglas, яке, за заявою виробника, неможливо розбити. Це дозволило відмовитися від металевого захисту, що поліпшило оглядовість і знизило масу машини.

Нові скла встановлені і з боків автомобіля, в салоні передбачені місця для 7 поліцейських, кріплення для спеціального обладнання, а також камера для затриманих правопорушників.

В якості основи для поліцейського спецавтомобіля був узятий 5-тонний Volkswagen Crafter з довгою колісною базою і 180-сильним 2-літровим дизельним двигуном. Всі роботи з переоснащення були виконані компанією Coleman Milne Specialist Vehicles у Вігані.

Новий Volkswagen Crafter PSU буде представлений на шоу в Бірмінгемі в якості одного з експонатів фірмового стенду Volkswagen Commercial Vehicles.


Не пропустіть