КрАЗ виготовив “Нафтогазу” партію нових автомобілів (Фото)

КрАЗ закінчив контракт на поставку паливозаправних автомобілів «Укргазвидобуванню», яке входить до складу групи НАК «Нафтогаз України». Відзначається, що КрАЗ відвантажить замовнику спеціалізовані машини з цистернами об’ємом 10 м3, побудовані на шасі КрАЗ-63221.

Компанія «АвтоКрАЗ» повідомила, що для паливозаправників використовувалося шасі з капотною кабіною в стандартній комплектації: колісна формула 6×6, в кабіні встановлений додатковий опалювач і ремені безпеки, гальмівна система з ABS і РГС фірми «Knorr-Bremse». Двигун, що відповідає екологічному стандарту Євро-5, потужністю 375 к. с. агрегатований з 9-ступінчастою механічною КСП.

Партія паливозаправників АТЗ-10-63221 побудована у співпраці з Вінницьким «45-м експериментальним механічним заводом», який виготовив і змонтував цистерну на шасі КрАЗ. Підприємство в нафтогазовому секторі здійснює виробництво, ремонт та технічне обслуговування технічних засобів транспортування, заправки, перекачування та зберігання нафтопродуктів.

Керівництво КрАЗ повідомило, що співпраця з “Нафтогазом” триває вже довгі роки. Кременчуцький автозавод поставляє вітчизняним газовикам автомобільні крани, трубовозы, автоцистерни, самоскиди, повнопривідні сідельні тягачі.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть