Названо ТОП-5 найбільш очікуваних новинок автосалону у Франкфурті (Фото)

У середині вересня у Франкфурті стартує автосалон, на який приїдуть багато провідних світових виробників. Експерти назвали ТОП-5 найбільш очікуваних новинок цього заходу, гідних уваги автолюбителів.

Найбільше інтересу серед спостерігачів викликає нова версія легендарного позашляховика Land Rover Defender. Модель зазнала серйозних змін у зовнішньому вигляді, він став більш сучасним, але при цьому зберіг свою характерну рису – квадратний обрис кузова. Позашляховик отримає 3- і 5-дверне виконання.

У ТОП-5 найбільш очікуваних новинок Франкфуртського автосалону потрапила і електрична Honda e. Цей компактний автомобіль для міста несильно відрізнятиметься від прототипу, представленого раніше. Він отримає електромотор на 134 або 152 кінських сили, а також акумулятор потужністю 35,5 кВт/год. Запас ходу – 220 км.

Експерти виділили два концепти, гідних уваги. Перший – Audi AI: TRAIL. Про нього відомо небагато. Новинка стане продовженням лінійки концептуальних моделей бренду, представленої раніше. Також по тизеру зрозуміло, що це позашляховик з великими колесами і високим кліренсом.

Про концепт Hyundai 45 EV Concept невідомо нічого, а це лише посилює інтерес до нього.

І остання очікувана новинка – гібридний суперкар Lamborghini Terzo Millennio. Це 838-сильний автомобіль вартістю від 2,5 млн доларів. Його випустять обмеженим тиражем в 63 екземпляра.


Не пропустіть