Daihatsu показала ідеальні машини для міста (Фото)

В кінці жовтня в Токіо відбудеться мотор-шоу і компанія Daihatsu, що спеціалізується в основному на компактних автомобілях, вже підняла завісу таємниці над своєю концептуальною експозицією.

Японську столицю відвідають чотири експериментальних автомобіля із кумедною мультяшною зовнішністю і не менш смішними назвами. Перш за все, увагу привертає апарат по імені WakuWaku, що викликає асоціації з Suzuki Jimny, але не є конкурентом цього серйозного позашляховика. Перед нами гібридний кросовер довжиною 3395 мм з пластиковим псевдопозашляховим обвісом і підйомної панеллю даху, під якою є багажний відсік.


Daihatsu WakuWaku

Крихітний веноподібний гібрид WaiWai довжиною 4200 мм відрізняється шестимісним салоном – в нього впихнули три ряди крісел, що складаються в спальні місця, а над головами пасажирів розмістили два великих люка.


Daihatsu WaiWai

Довжина міської гібридної вантажівки TsumuTsumu та ж, що і у WakuWaku. Цікавих особливостей досить – наприклад, у водія двері складаються і від’їжджають назад, а у пасажира вона являє собою дві стулки. Автомобіль створений за модульним принципом – задню вантажну частину, що перетворює TsumuTsumu в фургон, можна замінити на іншу в залежності від функціональних завдань.


Daihatsu TsumuTsumu

Коробчонка IcoIco довжиною 3395 мм і висотою в два метри виглядає досить незвично навіть на тлі своїх побратимів. По суті це електричний безпілотник з штучним інтелектом, здатним розмовляти з людьми.


Daihatsu IcoIco

Салон чотиримісний, передні сидіння складаються або розвертаються.


Не пропустіть