Volkswagen презентує електрокар недалекого майбутнього (Фото)

Німецький концерн організовує в Лос-Анджелесі масштабну інтерактивну виставку, присвячену “транспорту майбутнього”.
Виставка під назвою Building an Electric Future (Будівництво електричного майбутнього) відкриється 20 листопада в відомому Автомобільному музеї Петерсена. Офіційно заявлено, що завдяки інтерактивним технологіям і прийомам доповненої реальності у кожного відвідувача буде можливість на власні очі побачити, як Volkswagen уявляє собі транспорт недалекого майбутнього.

Крім того, виробник покаже, як розроблялася електрична платформа, проекти електромобілів на її основі, особливості технологій, які застосовуються на акумуляторних моделях і власне самі електрокари, включаючи концептуальні машини. Обіцяно, що в музеї будуть виставлені мінімум чотири готових прототипи.

Правда, поки невідомо, які саме, але зате в Volkswagen вже підтвердили, що планують показати в рамках заходу якусь абсолютно нову розробку. Про це заявив особисто шеф-дизайнер концерну Клаус Бішоф, який зазначив – світова прем’єра стане найкращою можливістю для старту цієї великої виставки.

Відомо, що безпосередній дебют нового концепту з сімейства ID пройде днем ​​раніше – 19 листопада на закритому заході. Подробиці поки тримаються в строгому секреті. У Volkswagen вже є серійний електрохетч ID.3, готується до виходу вседорожник ID.4, а також в запасі проекти мінівена і фургона, великого седана і більшого кросовера на електротязі.

Джерело motor1.com

Не пропустіть