Lexus LS 2018 отримає «крутий інтер’єр» (ФОТО)

Виконавчий віце-президент Lexus International Марк Темплін розкрив деякі подробиці про наступне покоління Lexus LS.

В інтерв’ю Wards Auto, Темплін сказав, що седан отримає «деякі класні елементи інтер’єру». Топ-менеджер відмовився розкривати подробиці, але заявив, що компанія робить упор на майстерність і технології. Він також натякнув, що «вони збираються зробити деякі речі з інтер’єром наступного LS, що ніколи раніше не робили».

Хоча Темплін уникав конкретики, перший погляд на наступний LS можна було зробити за допомогою недавно продемонстрованого, в рамках Токійського моторшоу, концепту LF-FC. Він має високотехнологічний інтер’єр з цифровою комбінацією приладів і технологію розпізнавання жестів, яку можна використовувати для управління аудіо-та кліматичною системою. Концепт також отримав «плаваючі» передні сидіння, похилі задні сидіння і повнорозмірну центральну консоль, оснащену асортиментом сенсорних дисплеїв.

Крім нового LS, Темплін також сказав, що купе LC 500 стане хітом в США. Як він пояснив, модель буде «дуже захоплюючим автомобілем за свої гроші». Топ-менеджер відмовився говорити про ціни, але зазначив, що стартова ціна буде менше, ніж типова вартість покупки BMW 6-Series. Наприклад, 650i Coupe можна купити від 88 700 доларів, а добре оснащена модель пропонується приблизно за 94 000 доларів.


Не пропустіть