Яким може бути наступний Mitsubishi Lancer?

Керівництво Mitsubishi оголосило, що не збирається випускати спадкоємця легендарному Lancer. Але філліпінский дизайнер пофантазував, якою могла б бути машина, якщо японці все-таки передумають.

Фінансове становище японського автовиробника Mitsubishi Motors Co не дозволяє йому вкладати гроші в розробку нового седана, який прийде на зміну моделі Lancer. Тим більше, після скандалу з заниженням витрати палива не деяких моделях. Mitsubishi визнав, що занижував витрата палива

Тепер автовиробникові доведеться витрачати багато грошей для вирішення проблеми, що стане причиною зниження витрат на наукові дослідження і розробки. А це означає, що нові моделі вийдуть пізніше, ніж планували, а деякі проекти можуть бути скасовані, повідомляє Motor1.

Одна з таких моделей, яка може жертвою скандалу – наступне покоління Lancer. Ще в кінці минулого року генеральний директор Mitsubishi Осаму Масуко заявив, що у Lancer не буде наступника через відсутність коштів на його розробку.

«Ми сильні в позашляховиках і повнопривідних автомобілях, – говорить Масуко. – І ми хотіли б зосередитися на цих моделях на ринку США».

Втім, філліпінский дизайнер Еноха Габріел Гонсалел пофантазував, як міг би виглядати новий Lancer, якби японці вирішили вивести його на ринок в 2018 році.

У своєму малюнку він використовував новий напрямок дизайну Mitsubishi, зберігши відому «реактивну» решітку радіатора. Що з цього вийшло, видно на малюнках.

2018-mitsubishi-lancer-rendering1


Не пропустіть