Mercedes EV – конкурент Tesla Model S

Концепт потенційного конкурента-монополіста Tesla Model S може бути показаний вже в рамках автосалону в Парижі, прийдешньої осені. Причому, новинка здатна буде заткнути за пояс дітище Ілона Маска за багатьма характеристиками.

В першу чергу, німецькі конструктори пообіцяли лідера в своєму сегменті з аеродинаміки. Причому, сенс слова «аеродинаміка» набагато ширше звичного. Очікується, що в разі розгону авто до 80 км / год і вище, вигини ліній автомобіля будуть змінюватися в залежності від купи факторів, типу напрямку вітру, швидкості та іншого. По-друге, упор буде робитися на ринки, куди Tesla вдалося потрапити занадто слабо. Наприклад, та ж Австралія, де щільність населення не настільки висока, щоб виправдати велику кількість заправних станцій Tesla по всьому континенту. Спроба істотно збільшити запас ходу до 500 км для Mercedes EV, буде тим самим рішенням для подібної проблеми.

Чотирьохдверне купе запропонує власникам люксове виконання при вартості базової версії в районі $ 150-200 тисяч. Серійний випуск авто почнеться не раніше 2018 року. Є припущення, що показаний раніше Mercedes IAA стане прообразом майбутнього концепту.

http://re-actor.net/


Не пропустіть