Citroen показав вражаючий преміальний автомобіль (Фото)

Французький автовиробник розсекретив зображення нового концепт-кара під назвою Cxperience

Публічний показ автомобіля, що є прообразом майбутньої преміальної моделі, відбудеться в кінці вересня цього року на Міжнародному автосалоні в Парижі, пише auto.mail.ru

Незважаючи на форму автомобіля, в Citroen стверджують, що Cxperience – це седан. Причому за своїми розмірами він дуже близький до Citroen C6 останнього покоління. Довжина нового концепту становить 4,85 метра при колісній базі 3 метра, ширина – 2 метри, а висота – 1,37 метра.

Салон Citroen Cxperience відрізняє мінімалізм. Наприклад, замість звичних роздільних блоків на передній панелі застосований гігантський 19-дюймовий сенсорний екран, на який можна виводити як необхідну інформацію для водія, так і розважальний контент для пасажира. При цьому звична приладова панель в інтер’єрі відсутня, замість неї застосовується лише проекційний дисплей.

Замість звичних дзеркал заднього виду на Citroen Cxperience застосовуються камери, які виводять відповідні зображення на екран. Крім того, завдяки їм водій може отримати круговий огляд, а також робити фото та короткі відео за допомогою функції ConnectedCAM, вперше застосованою на новому Citroen C3.

У рух Citroen Cxperience призводить гібридна силова установка, що складається з бензинового двигуна, електромотора, акумуляторів ємністю 3 кВт∙год і 8-ступінчастої автоматичної трансмісії. Сукупна віддача силової установки – близько 300 к.с. Тільки на електротязі автомобіль здатний проїхати до 60 км.

Серед інших особливостей Citroen Cxperience варто відзначити підвіску Advanced Comfort, особливістю якої є двотрубні амортизатори з двома гідравлічними буферами, динаміки і мікрофони, вбудовані в підголівники сидінь, а також двері, що відкриваються в різні боки.


Не пропустіть