Opel Ampera-e: породемонстрували «вбивцю» BMW i3 (Фото)

General Motors вдалося зробити дуже небезпечного конкурента баварському електрокару. І ми побачили його першими в Парижі

Новинка носить ім’я Opel Ampera-e, але дуже важливо не плутати цей автомобіль з просто «Ампер». Якщо останній – це гібридний хетчбек, то Ampera-e – це міський електрокар, який є «братом» заокеанського Chevrolet Bolt.

По крайней мере, по техніці відмінностей немає. У рух автомобіль приводить 204-сильний електромотор, що дозволяє розігнатися до 120 км/год за 7,7 секунди. Максимальна швидкість – 150 км/год. Загалом, не гірше BMW i3. А з урахуванням запасу ходу в 500 кілометрів проти 410 у останньої версії «баварця», навіть краще.

Є й інші цікаві навороти. Наприклад, навігаційна система, що прокладає маршрут з урахуванням не тільки пробок, але і погодних умов, кілька камер і навіть вбудований Wi-Fi передавач, що дозволяє «роздавати» інтернет.

Ну а додатковим бонусом «вбивці» BMW i3 повинна стати ціна. Якщо за баварський хетчбек просять 35 000 євро, то Opel Ampera обійдеться дешевше – всього 33 000 євро. Старт продажів новинки запланований на початок 2017 року.


Не пропустіть