Перші фото гіперкара Aston Martin Valkyrie

Новий Aston Martin Valkyrie представлений в серійному виконанні. Гіперкар Астон Мартін, розроблений спільно з командою Формули 1 Red Bull, випустять тиражем в 150 штук, пише topgir.com.ua.

Дизайн автомобіля розробляв один з кращих конструкторів сучасності – Едріан Ньюї. Серійний Астон Мартін Валькірія відрізняється від прототипу наявністю доданих фар і трохи зміненим аеродинамічним пакетом.

Маса автомобіля – всього 1030 кг. Цьому сприяє карбоновий монокок, але розробники намагалися позбутися від зайвих грамів де тільки можливо. Наприклад, логотип Aston Martin виконаний з алюмінію завтовшки всього 0,07 мм.

Піднімаються вгору двері типу «крило чайки» покликані полегшити посадку і висадку. У салоні можна помітити віртуальну приладову панель і кермо в стилі болідів Формули 1 з встановленим на ньому дисплеєм.

Гібридну силову установку розробляли фахівці Cosworth. 6,5-літровий V12 і електромотор сумарно розвивають 1130 к. с. Розгін до 100 км / год займе приблизно 2,5 с, а максимальна швидкість складе близько 400 км / год.

Перші замовники отримають купе Астон Мартін в 2018 році. Ціна Aston Martin Valkyrie становить $ 3 млн.


Не пропустіть